Твоята работна
позиция е тук

Обяви за работа

10071
Студенти

1802
Работодатели

6608
Отчетени стажове

45
Активни обяви

Обяви за стаж и работа

Тук се визуализират най-актуалните обяви.
За да разгледате всички налични обяви, натиснете на "Виж още".

 

Кариерно консултиране

Под „кариерно консултиране“ се разбира процесът, в рамките на който сертифициран кариерен консултант предлага съдействие на клиента, който търси нови и по-добри решения за професионалния и личния си живот.

В Икономически университет – Варна сертифицирани по международна програма кариерни консултанти извършват индивидуално и групово кариерно консултиране.

Кариерното консултиране подпомага избор на специалност, професионална ориентация, самооценка, определяне на възможни алтернативи за бъдещо развитие, включително информация за определен работодател, помощ при съставяне на документи за кандидатстване за работа, насоки за добро представяне на интервю и др.

Центърът има изключителна роля в професионалното ориентиране и подготовка на студентите в тяхното кариерно развитие. 

ГРАФИК ЗА ЗАПИСВАНЕ НА КАРИЕРНИ КОНСУЛТАЦИИ

Първа награда в национален конкурс

С първо място в национален конкурс за добри практики в подкрепа на кариерното консултиране и ориентиране в условия на пандемия бе отличена Ивелина Тодорова – кариерен консултант в Център „Кариери, предприемачество и маркетинг“ към Икономически университет – Варна.

img

Второ място в национален конкурс

Кариерният консултант Ивелина Тодорова от Икономически университет – Варна спечели второ място в  Национален конкурс за представяне на успешни истории в резултат на кариерното консултиране и ориентиране, организиран от Еврогайдънс България с подкрепата на Центъра за развитие на човешките ресурси.

img

Кариерен консултант Ивелина Тодорова - Янкова

Ивелина Тодорова - Янкова е сертифициран кариерен консултант по международната програма GCDF (Global Career Development Facilitator) от 2017 година, с опит в кариерното консултиране от 2015 г.

img

Второ място в национален конкурс

Икономически университет – Варна създава и администрира иновативна уеб-базирана платформа, която подпомага поддържането на устойчиво сътрудничество между университета и бизнеса - UEBN (University of Economics - Varna Business Network)

img

Първа награда в национален конкурс

Икономически университет - Варна е първият университет в България, който през академичната 2012/2013г. въвежда изборна дисциплина за групови кариерни консултации "Кариерно развитие"

img

Кариерен консултант Гергана Вълкова

Гергана Вълкова е сертифициран кариерен консултант по международната програма GCDF (Global Career Development Facilitator) от 2013 година и 10 години активно провежда индивидуални и групови кариерни консултации на кандидат–студенти, студенти и завършили ИУ-Варна 

img

Партньори на UEBN

Работодателите сами се регистрират и попълват профилите си в платформата.
 

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ако желаете да получавате информация за предстоящи кариерни събития, моля абонирайте се за нашия бюлетин.

Контакти

Свържете се с нас