Икономически университет - Варна
UEBN – Мрежа за сътрудничество с бизнеса

Форум "Първи стъпки в бизнеса": Открий "Борсовия Вълк" в теб


На 10-ти май 2016 г. от 19.00 ч. в зала 128 на ИУ - Варна се проведе форум „Първи стъпки в бизнеса“. Събитието бе организирано от клуб „Млад предприемач“, Студентски съвет на ИУ - Варна и Varchev Finance. Тазгодишното издание бе под надслов: Открий „Борсовия вълк“ в теб.

Топ трейдъри от Varchev Finance представиха своите ключове към успешния Forex & Stocks трейдинг. Г-н Б. Варчев бе включен чрез директна видео-връзка. Той разказа за част от своите падения и успехи и за това кои са основните качества, които трябва да притежава един брокер.

В края на събитието бе обявено състезание, за което всеки един от гостите получи картонче, в което да запише своите име и електронна поща, като чрез тях ще им бъдат отворени демо сметки и ще могат да търгуват, като най-изявилият се трейдър ще спечели личния лаптоп на г-н Варчев - MacBook Pro I7.

В края на събитието Нина Гаджева, председател на клуб „Млад предприемач“ връчи благодарствен плакет на топ трейдърите от Varchev Finance от името на клуба и Студентски съвет за развитие на предприемаческата общност в града.