Икономически университет - Варна
UEBN – Мрежа за сътрудничество с бизнеса

Финал на ABLE mentor – Varna, Season V

Сезон V на проекта „ABLE mentor“ – Варна приключи с голямо финално събитие, което беше и рождения ден на проекта! Юбилейният пети път, в който Клуб „Млад предприемач“, Студентски съвет и Кариерен център към Икономически университет – Варна организират „ABLE mentor“ – Варна събра участници от всички сезони, за да станат част от приключението отново.

Екипите, които участваха в петия сезон представиха идеите си. Презентацията на Кристиян Вълов и Галин Недялков беше напълно различна от всичко показвано до сега. Те решиха да приготвят палачинки от овесени ядки пред всички гости в залата. Проектът им е за създаването на заведение, в което да се изготвят здравословни хранителни програми и да се приготвят за клиентите. Тази страхотна идея грабна участници и гости и спечели на момчетата първото място в петия сезон на „ABLE mentor“ – Варна! Техни подгласници бяха прекрасните Любомира Касабова и Михаела Тодорова, които работят над издаването на първата книга на Любомира – „Стихии“. Третото място, гласуването отреди на Ивалина Христова и Галя Генова, с техният проект - Благотворителна изложба и уъркшоп за рисуване върху текстил „Нарисувай доброто“. Той беше реализиран на 28 май, неделя и премина изключително успешно.

Събитието приключи със задължителната за всеки рожден ден торта, а усмивките и забавните моменти бяха неизменна част от съботния ден! Благодарим на всички, които станаха част от нашият празник!