Икономически университет - Варна
UEBN – Мрежа за сътрудничество с бизнеса

...

Сдружение "Международна младежка камара - Варна"

Уебсайт: http://jci.bg/

Junior Chamber International (JCI) е международна неправителствена организация, обединяваща млади, амбициозни и активни хора от цял свят. Тя е създадена през 1944 г. в щата Мисури (САЩ) и има представителства в над 120 държави.

Организацията представлява една своеобразна школа, която превръща своите членове в изключителни професионалисти, успешни предприемачи и дейни лидери. В нея членуват хората с идеи, за които креативността не е просто дума. На международно ниво JCI може да се похвали с една изключително богата палитра от стартиращи предприемачи, лидери и мениджъри в различни области и сътрудници от неправителствения сектор.

JCI България e създадена през 2011 година и до момента има три локални секции: в София, Пловдив и Варна. Организацията притежава няколко области на дейност: бизнес инициативи, социални дейности, международни проекти и благотворителни каузи.

До момента JCI България има установени взаимоотношения с БТПП, Уницеф, Президентството на Република България, AIESEC, СУ, ВУЗФ, както и с редица неправителствени организации и медийни партньори.