Икономически университет - Варна
UEBN – Мрежа за сътрудничество с бизнеса

...

МОДУЛ ЕООД

Правен статут на организацията: Дружество, регистрирано по Търговския закон

Седалище на организацията: град: Варна адрес: Бул. "Цар Освободител" 17

Направления на сътрудничество с ИУ – Варна:

    Уебсайт: https://toprentacar.bg/

    Фирмата е позната на пазара най-вече с търговското си наименование TOP RENT-A-CAR. Собственост на дружеството са над 50 автомобила, като 30% от тях са чисто нови, закупени през 2006г. Към настоящия момент разполагаме с целогодишни офиси за отдаване на автомобили под наем, разположени в централните части на градовете София и Варна. Фирмата осъществява сезонна дейност и в центровете на курортните комплекси “Златни пясъци”, “Св.св.Константин и Елена” , “Албена” и гр.Банско.

    Всички автомобили са окомплектовани според изискванията на КАТ и са с платени застраховки (пълно Автокаско, както и застраховка на местата в автомобила), пътни такси /винетки/, изисквани за този род дейност. Те минават през ежемесечен обстоен технически преглед във фирмения сервиз, което гарантира сигурност за Вашето безаварийно пътуване. На Ваше разположение са най-различни типове автомобили: малки и икономични, по-големи и комфортни, ванове – 6+1 и 8+1, луксозни лимузини и 20-местен бус, снабдени с максимум екстри за по-голямо удобство. По желание от Ваша страна можем да предложим и отлични шофьори, владеещи западни езици, които са в състояние да влязат и в ролята на екскурзоводи.

    TOP RENT-A-CAR работи успешно с широк кръг от партньори – туроператори, туристически агенции, хотели, агенции за недвижими имоти, транспортни фирми и други фирми за отдаване на автомобили под наем.