Икономически университет - Варна
UEBN – Мрежа за сътрудничество с бизнеса

...

Мобакс ООД

Правен статут на организацията: Дружество, регистрирано по Търговския закон

Седалище на организацията: Варна ул.Иван Срацимир 2а, ет.1,

Държава: България

Направления на сътрудничество с ИУ – Варна:

    Уебсайт: http://mobax.bg/

    МОБАКС ООД е фирма с предмет на дейност – внос, производство и продажба на едро на аксесоари за мобилни телефони и таблети.

    Продуктовото ни портфолио включва калъфи и протектори за екран, изключително голямо разнообразие от GSM батерии, Bluetooth слушалки, хендсфри, зарядни за дома, зарядни за кола, карти памет, USB и TV кабели, стойки за кола и други.

    За кратко време успяхме да развием и популяризираме нашите продукти и да се наложим на пазара, като стабилен, отговорен и надежден партньор. Ние сме доказали името си, като търговец и разпространител на мобилни аксесоари, като периодично обновяваме продуктовото си портфолио от нови модели, включително и с нашата собствена марка MBX. Ние се гордеем, че сме първите в България използващи съвременни технологии за печат на висококачествени дизайни върху калъфи и други. . По този начин, ние достигаме по-високо ниво на потребителска удовлетвореност и сме винаги в крачка с тенденциите при мобилните аксесоари. Притежаваме мострена зала и склад в град Варна и предлагаме бърза доставка на територията на цялата страна.

    Ние в МОБАКС ООД се стремим да предложим качествени GSM аксесоари на достъпни цени. Ставайки наш клиент на едро, ще можете да предложите същия висок стандарт и огромно разнообразие от аксесоари на своите клиенти. Богатият избор от модели и цветове, ще Ви помогне да задоволите индивидуалното търсене на всеки един от тях. Защото всеки клиент е важен!