Икономически университет - Варна
UEBN – Мрежа за сътрудничество с бизнеса

...

Дилком България ООД

Правен статут на организацията: Едноличен търговец (ЕТ)

Направления на сътрудничество с ИУ – Варна:

  Уебсайт: http://www.dilcom.com/

  "Дилком България" ООД е създадена през 2002г. като официален представител на CITIZEN в сферата на етикетните баркод принтери. През 2003г. фирмата стартира производството на самозалепващи и несамозалепващи етикети.
  Водена от принципите за цялостно и качествено обслужване на клиентите, през годините, компанията разширява гамата от предлаганите продукти с продажбата на баркод скенери, автоматични и полуавтоматични апликатори за етикети, софтуер за дизайн на етикети, бижутериен софтуер, както и маркиращи клещи, кодификатори, етикето-подаващи устройства и външни пренавиващи устройства.
  От 2010г. фирмата става официален представител и на PRIMERA – лидер в производството на дигитални принтери за печат на пълноцветни етикети.
  Следвайки тенденциите на развитие на пазара, фирмата работи по внедряването на иновативни технологии, изграждането на цялостни системи за проследяемост, базирани на баркод или RFID етикети.

  С цел гарантиране на качеството на продуктите и услугите, които предлага, "Дилком България" ООД се сертифицира по международните стандарти за управление на качеството ISO 9001:2008 и сигурността на информацията ISO/IEC 27001:2013. - Декларация за политиката по управление на качеството и сигурността на информацията.