Икономически университет - Варна
UEBN – Мрежа за сътрудничество с бизнеса

...

Софдилинг ООД

Правен статут на организацията: Дружество, регистрирано по Търговския закон

Седалище на организацията: гр. София 1000 ул. “Алабин” № 31

Направления на сътрудничество с ИУ – Варна:

  • менторство на студенти при постъпване на работа
  • менторство на студенти при организация на студентски стажове
  • менторство на студенти при посещения в практиката
  • организиране на съвместни събития с представители на ИУ – Варна (конференции, семинари, форуми и др.)
  • съвместни консултантски проекти с представители на ИУ – Варна
  • участие в учебния процес (участие в лекции, семинарни занятия, предоставяне на информация за студентски проекти и др.)

Уебсайт: https://4xchange.bg/

„Софдилинг”ООД е компания, регистрирана като обменно бюро от Министерство на финансите и вписана в публичния регистър на обменните бюра. Дружеството осъществява дейността си на българския финансов пазар от 2000 година насам. Голям дял от дейността на дружеството заема обмяната на валута. В тази връзка „Софдилинг” ООД разработи през последните две години марката – 4x change, която набра популярност сред туристите по летните ни курорти като символ на доверие при качествено и бързо обслужване.

Офисите на 4x change посрещат туристите по българското Черноморие още от летище Варна и летище Бургас, като предлагат денонощно бързо, качествено и коректно обслужване, включващо обмяна на валута, парични преводи Western Union, обслужване на кредитни карти и възстановяване на ДДС на чуждестранни туристи, граждани на държави извън Европейския съюз /Tax Free/.

Офисите на 4x change в курортните комплекси Слънчев бряг, Несебър, Златни пясъци, Св. Константин и Елена през лятото, както и Банско, Боровец, Пампорово през зимата са на топ локации и работят с удължено работно време през сезон.

Основна цел на “СОФДИЛИНГ” ООД е да разширява дейността си чрез откриване на нови търговски офиси на атрактивни локации, като се поддържа стабилната позиция в сферата на финансовите услуги чрез последователност в бизнес политиката на компанията и залагайки на високи стандарти, професионално и бързо облужване, коректно отношение към клиентa и партньорите.