Икономически университет - Варна
UEBN – Мрежа за сътрудничество с бизнеса

...

Нюанс БГ АД

Правен статут на организацията: Дружество, регистрирано по Търговския закон

Седалище на организацията: гр. Варна, Бул. "Осми приморски полк" №55

Направления на сътрудничество с ИУ – Варна:

  • менторство на студенти при постъпване на работа
  • менторство на студенти при организация на студентски стажове
  • менторство на студенти при посещения в практиката
  • организиране на съвместни събития с представители на ИУ – Варна (конференции, семинари, форуми и др.)
  • съвместни консултантски проекти с представители на ИУ – Варна
  • участие в учебния процес (участие в лекции, семинарни занятия, предоставяне на информация за студентски проекти и др.)

Уебсайт: http://bag.e-act.info/bg

С над деветдесет години опит в обслужването на туристи, The Nuance Group AG е един от водещите световни туристически търговци на дребно, предлагащ приятно и вълнуващо шопинг изживяване за пътуващите потребители.

През 2013 г. The Nuance Group AG (TNG) стъпи на българския пазар, спечелвайки концесията за специализираните и безмитни магазини на новите международни пътнически терминали на Летище Варна и Летище Бургас. Търговските обекти на територията на Република България се управляват от „Нюанс БГ” АД – акционерно дружество с участието на TNG (50%) и „Българиан Еъруейз Груп” ЕАД (50%), приветстващо туристите с ултра модерно излъчване и автентичен български стил.

Концесията включва двете основни категории – безмитни и специализирани магазини за заминаващи и магазин за пристигащи пътници, предлагащи на своите клиенти широк избор от първокласни световноизвестни марки парфюми и козметика, алкохолни напитки, тютюневи изделия, захарни изделия, местни специалитети и вина, играчки, слънчеви очила, кожени изделия и чанти, часовници и бижута.