Икономически университет - Варна
UEBN – Мрежа за сътрудничество с бизнеса

Традиционният форум "Кариери", организиран от Студентски съвет и Кариерен център към Икономически университет – Варна предизвика интерес сред студентите в дните от 19 до 21 април 2016 г.

Галерия "Академика" на ИУ-Варна успя да събере на едно място 38 фирми от различни сфери, които предложиха над 120 различни длъжности на студентите - стаж и/или работа (почасова, сезонна, временна, постоянна).

Всяка една компания имаше възможност да се представи на щанд с рекламни материали и фирмени представители, които информираха студентите за предложенията за работа.

Студентите на Икономически университет – Варна имаха възможност да предоставят своите автобиография и мотивационно писмо, а също и преминаха директно през интервю при някои работодатели.

Ректорът на университета, проф. Пламен Илиев изрази радостта си, че за пореден път на територията на Университета се събират работодатели и студенти, които са един на друг взаимно полезни. Увери присъстващите, че Академичното ръководство на ИУ-Варна продължава да следва и доразвива иновационната си политика за предоставяне на качествено образование и създаване на кадри, които развиват успешен бизнес.